Felhasználónév: Jelszó:
Jegyezd meg a jelszavam

Elfelejtette a jelszavát?

 
Heti horoszkóp
A heti horoszkóp hetente frissítve az Nők Lapja Cafe horoszkópjáról. Feltöltötte: Z-Terv Stúdió Kft.


Kedves Kos (III. 21. - IV. 20.)!

A célegyenesben, a Karácsony előtti utolsó napokban nem leszel topon. Mars, a te bolygód mutatja ezt, ami hétfőtől a Halakba lépve elerőtlenedést jelez. Kicsit javít a helyzeten, hogy 21-én a Nap belép a Bakba, és fegyelmet hoz. A hét közepén a párod, vagy valaki más, aki közel áll a szívedhez több törődést vár el tőled. 24-én és 25-én tőled szokatlan módon a nosztalgiázás lesz úrrá rajtad. Emlékezhetsz a régi időkre, de csak addig, amíg nem szomorodsz el. Az a jó, hogy csupa jó fényszög lesz az égen…
Kedves Bika (IV. 21. - V. 21.)!

Ezen a héten, Karácsony előtt a Szűz Holdnak köszönhetően minden szervezetten, a terveid szerint indul. Ráadásul 21-én a Bakba lépő Nap is jó hatással lesz rád az ünnepi készülődés célegyenesében. Akár dolgozol, akár otthon takarítasz, hatékonyan fogsz haladni, és ez megnyugtat. 24-én a víz elem dominanciája (Skorpió Hold, Halak Neptunusz) sírós hangulatot hoz. Szerencsére ezek a meghatottság, és nem a szomorúság könnyei. 25-én aktivitásra sarkalnak a bolygók. A sok evés után ez jól fog esni.
Kedves Ikrek (V. 22. - VI. 21.)!

Karácsony előtti hét elején: hétfőn a hátrálásba kezdő Merkúr hátráltathat. Merkúr a te bolygód. Ahogy ő érzi magát, úgy érzed magad te is. Ha hátrál, akkor te is hátrálsz: erősen foglalkoztat a múlt. Ennek tudatában Karácsony előtti napokban ne akard behozni a lemaradásodat, és ne akarj előre dolgozni! 24-én és 25-én ez a hátráló, retrográd Merkúr nosztalgiázásra hajlamosít. A szokottnál többször fog eszedbe jutni a gyerekkorod, és sokat fogsz mesélni róla. Nem baj, csak ne vidd túlzásba!
Kedves Rák (VI. 22. - VII. 22.)!

Azzal, hogy 19-én a Mars belép a Halak jelébe, elemedben leszel. Szerencséd, hogy onnan jó fényszöggel támogat téged. Ettől életerőssé és vidámmá válsz. Aznap Merkúr elkezd hátrálni, ami régi ismerős visszatérését jelenti: Karácsonyi ajándékképpen valaki előkerül a múltból. Kérdés, hogy ez mennyire lesz felkavaró. 24-én és 25-én meghitt hangulatban leszel a Skorpió Holdnak köszönhetően. Ha kicsordul a könnyed, ne szégyelld, mert ezek most örömkönnyek! Így lesz áldott és szeretetteljes az ünneped…
Kedves Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)!

Sajnos úgy tűnik, hogy nem fog átjárni az ünnep szelleme a Karácsonyt megelőző napokban. Sőt bosszúságot jelez a Mars, a Merkúr és a Nap is. Szóval nagy szükség lesz arra a derűlátásra, amiről híres vagy. Karácsony első két napján: 24-én és 25-én a családod legyen a főszereplő! Ők veled szeretnék tölteni ezt a két meghitt, bensőséges napot. Nem tagadhatod meg tőlük a társaságodat. Szerencsére szombaton és vasárnap is csupa jó fényszög lesz az égen, ami „garantálja” a szeretetteljes hangulatot…
Kedves Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)!

Hétfőn a Mars belép a Halakba, ami vagy óriási szerelmet, vagy óriási veszekedést hoz neked. Rajtad is múlik, hogy melyiket. Az biztos, hogy a Marsnak az a dolga, hogy felkavarja az álló vizet, és kimozdítson a kényelemből. Sokat javít a helyzeten, hogy szerdán a Nap belép a Bakba, és kiegyensúlyozottságot ad. Karácsonyi ajándékképpen 24-én és 25-én csordultig leszel szeretettel a víz dominancia hatására: Skorpió Hold és Halak Neptunusz, ill. a jó fényszögek miatt. Ne titkold, hogy mit érzel!
Kedves Mérleg (IX. 23. - X. 23.)!

Az égi konstellációk azt szimbolizálják, hogy kibővülhet a család Karácsonyra: valaki visszatér, vagy bekéredzkedik, vagy csatlakozik hozzátok. Ez plusz munkát jelent neked. De nem fogod bánni. Így Karácsony előtt több feladat hárul rád. Vonj be segítséget, ne szakadj meg egyedül! 24-én és 25-én minden békés lesz. Az égen csupa kedves, „simogató” fényszög lesz. Vagyis a Karácsony meghittnek és áldottnak ígérkezik. Ez méltó az ünnephez és hozzád is. Legyél hálás, mert ez az igazi ajándék!
Kedves Skorpió (X. 24. - XI. 22.)!

Számodra a Karácsony előtti hét jó hírrel kezdődik: a Mars belép a Halakba, és ennek hatására csordultig lesz a szíved szeretettel. Ettől lesz igazán szép az ünnepi készülődés. Szerdán a Bakba lépő Nap hatékonnyá teszi a kommunikációt. Vagyis eredményesen tisztázhatsz pár ügyet Karácsony előtt. A Skorpió Hold miatt síróssá válhatsz 24-én és 25-én. Az a szerencse, hogy csupa kedvező fényszöget kap ez a Skorpió Hold. Nem leszel szomorú, csak érzékeny. Sőt Vénusz kimondottan széppé teszi az ünnepedet.
Kedves Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)!

19-én, hétfőn a Halakba lépő Mars kisebb felfordulást hozhat az otthonodba. Ez Karácsony előtt, a nagytakarítás és a készülődés közepette nem meglepő. Az a jó hír, hogy Mars energiát is ad ahhoz, hogy gyorsan rendet tudj rakni. 21-én, szerdán a Bakba lépő Nap hoz ehhez fegyelmet és hatékonyságot. Nem leszel csúcsformában 24-én és 25-én. A Skorpió Hold azt jelzi, hogy most jön ki rajtad a fáradtság. A megoldás vasárnap hajnalban egy Nyilas Szaturnusz – Kos Uránusz fényszög, ami energetizál téged.
Kedves Bak (XII. 22. - I. 20.) !

Szokatlan módon a Bakban járó Merkúr 19-én hátrálni kezd. Ettől „időcsúszdába” kerülhetsz: sokat gondolsz a múltra, és sokat beszélsz róla. Nem baj, ha nem viszed túlzásba. 21-én a Nap belép a Bakba. Ezzel nem csak a Karácsony, hanem a születésnapod is közeleg. Így duplán ünnepi lesz a hangulatod. 24-én és 25-én a Skorpió Hold ennek megfelelően duplán meghathat. Olyan meglepetés ér, ami könnyet csal a szemedbe. Ne csak tárgyra gondolj! Ajándékba kaphatsz egy kedves üzenetet, vagy meghívást is…
Kedves Vízöntő (I. 21. - II. 19.)!

Másfél hónap után, 19-én, hétfőn a Mars kilép a Vízöntőből. Ettől leeshet az energia szinted. Ne bánd, mert távozik a feszített stílus is! Így sokkal kényelmesebb és békésebb lesz az ünnepi készülődésed. 24-én és 25-én nem lesz könnyű a jelenben maradnod, mert a Hold hatására folyton előre futsz az időben, a hátráló Merkúr miatt viszont a múlt foglalkoztat. Pedig az ízek, az illatok, az érintések csak a jelenben élvezhetőek. Az a szuper hír, hogy egész hétvégén csupa szuper fényszög lesz az égen.
Kedves Halak (II. 20. - III. 20.) !

Izgalmasan indul a Karácsony előtti heted: 19-én, hétfőn a Mars belép a Halakba. Ettől felgyorsulsz, és gömbvillámként végigsöpörsz. Csak arra ügyelj, hogy ne sürgess másokat! Ez elengedhetetlen, ha békés, konfliktusmentes készülődést szeretnél. A Karácsonyod varázslatos hangulatúnak ígérkezik. A Skorpió Hold a Halakban járó Neptunusszal szuper fényszöget bezárva szeretettelivé teszi az ünnepet. Ezen kívül is kizárólag jó fényszögek segítenek neked az ünnephez méltó hangulat megteremtésében.
Keresés
Lakhely:
Életkor: és év között

Férfi

Csak fényképesNépszerű társkeresőinkszerelemtanya.hu 2011-2017 Minden jog fenntartva.